U bent op zoek naar tijdelijke woonruimte in Zeeland voor werknemers, zakenrelaties, expats of uzelf? De Grote Geere in Oostkapelle beschikt over tal van mogelijkheden. Aan de rand van het mooie dorp Oostkapelle bieden wij tegen een scherpe prijs 9 vakantiewoningen aan. Deze woningen zijn compleet ingericht, u kunt er zo intrekken. Uiteraard voor een speciaal tarief vanaf € 22,49 p.p.p.n.

De Grote Geere laat zich het beste omschrijven door luxe, comfort, vrije ligging in het landschap en toch goed bereikbaar. Een geweldige uitvalsbasis voor strand en bos voor wat ontspanning, maar ook Domburg, Middelburg en Vlissingen zijn snel te bereiken. Vanaf De Grote Geere bereikt u binnen 3 minuten de N57. Vervolgens rijdt u binnen 15 minuten naar Vlissingen-Oost of in 20 minuten naar Goes. Wij zorgen voor een wekelijkse schoonmaak van de woning, fris opgemaakte bedden en een handdoek- en keukenpakket. Wij bieden hiernaast nog een tal van extra’s aan. 

Met deze accommodaties beschikt u over een uitstekend gefaciliteerde woonruimte. 

 

  1. Goed bereikbaar via N57
  2. Vlissingen-Oost 20 min
  3. Goes 15 min
  4. strand Oostkapelle 5 min

Ontzorgen zit in ons DNA

Naast een fijne slaapplek op een ideale locatie, bieden wij ook extra’s zoals ontbijt, lunch en/of diner.. Door middel van een bestellijst, geeft u uw boodschappenlijst aan ons door. De Jumbo bezorgservice bezorgt uw boodschappen. Wij regelen de rest! Met uw (dieet)wensen houden we graag rekening. Voor het avondeten schuift u aan tafel bij goed aangeschreven restaurants in Oostkapelle. Voor €17,50 per persoon ontvangt u een heerlijk driegangen diner. Elke avond een ander menu bij een ander restaurant. U geniet van afwisseling en ontspanning! 

Meer info

Elk verblijf is aan te passen aan uw wensen! Wij nodigen u van harte uit voor een kopje koffie. Mail of bel ons gerust!

Hieronder ziet u een impressie van de accommodaties. Prijzen zijn vanaf € 22,49 p.p.p.n. ex BTW.