Vakantie Garantie 2022

Zonder zorgen uw vakantie plannen! Omboeken of een voucher ontvangen wanneer uw boeking vanwege corona- maatregelen niet door kan gaan.

De Vakantie Garantie 2022 geldt wanneer:

 • Er op de geplande dag van aankomst een negatief reisadvies of quarantaineplicht geldt in uw eigen land of in de provincie Zeeland;
 • U bij De Grote Geere of Welcome in Zeeland geboekt heeft met de Vakantie Garantie 2022;
 • En u tot maximaal 48 uur voor aankomst laat weten dat u van deze regeling gebruik wilt maken.

Wij bieden u dan: 

 • Een voucher, of u mag uw vakantie omboeken. 
 
Boek nu veilig uw vakantie!
 

Lees meer over de Vakantie Garantie 

Omboeken of een voucher

Wanneer er een negatief reisadvies of quarantaineplicht geldt op de geplande dag van aankomst, kunt u kiezen tussen omboeken of een voucher ontvangen. Het negatieve reisadvies geldt voor Zeeland of het land waarin u woont. 

Zodra duidelijk is dat er een negatief reisadvies of een quarantaineplicht geldt voor uw geboekte reis, dan kunt u kosteloos omboeken of een voucher aanvragen. Een andere reisperiode kiezen of de voucher gebruiken kan tot een jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. 

 • Stel: u heeft geboekt met aankomst op 24 januari 2022, dan mag u omboeken naar een verblijf met uiterste aankomstdag 23 januari 2023.  
 • Stel: u heeft geboekt met aankomst 5 mei 2022, dan mag u de voucher benutten voor een verblijf met uiterste aankomstdag 4 mei 2023

Let op

 • De voucher is niet overdraagbaar;
 • De voucher is niet in te wisselen voor geld;
 • De voucher is alleen geldig voor dezelfde accommodatie.

Zijn er maatregelen van kracht? 

Om te toetsen of er maatregelen- en reisadviezen van kracht zijn, raadplegen wij de volgende instanties: 

 • Nederland: Rijksoverheid & Ministerie van Buitenlandse zaken. 
 • Duitsland: Auswärtiges Amt & Die Landesregierung Nordrhein-Westfalen.
 • België: Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu & de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.

Heeft u de Vakantie Garantie?

Tijdens het boeken en op de factuur bij uw boekingsbevestiging ziet u of de Vakantie Garantie 2022 bij uw boeking is inbegrepen. 

Wanneer u bij een externe partij geboekt heeft

Voor uw reservering gelden altijd de voorwaarden van de organisatie waarbij u boekt. Wanneer u een vakantiewoning uit ons bestand heeft geboekt via een ander boekingsplatform of een andere touroperator, zoals Booking.com of TUI, gelden de voorwaarden van deze organisatie. Alleen als u bij De Grote Geere of Welcome in Zeeland zelf geboekt heeft, kunt u aanspraak maken op onze Vakantie Garantie 2022.

Zelf annuleren

Kan Welcome in Zeeland het verblijf wel aanbieden, maar wilt u zelf annuleren? Dan gelden onze annuleringsvoorwaarden: annuleren is binnen 24 uur na boeken gratis, daarna zijn er kosten aan verbonden.

Gebruik maken van de regeling

Laat het ons zo snel mogelijk weten wanneer u gebruik wenst te maken van de Vakantie Garantie 2022. U kunt ons bellen of mailen. Doe dit uiterlijk 48 uur voor de geplande aankomstdag. 

Omboeken of een voucher aanvragen kan direct wanneer duidelijk is dat het negatieve reisadvies of een quarantaineplicht geldt op de geplande dag van aankomst.

Besmet met corona

Bent u, of een van uw reisgenoten, besmet met het coronavirus en kunt u daarom niet reizen? Dit valt onder uw eigen risico / zelf annuleren. De Vakantie Garantie 2022 is alleen bedoeld voor reizen die niet door kunnen gaan vanwege overheidsmaatregelen en reisadviezen. 

We raden u aan vooraf een annuleringsverzekering af te sluiten. Let daarbij goed op de voorwaarden. Bij annulering wegens covid-besmetting betalen de meeste annuleringsverzekeringen de kosten aan u terug.

 

Zorgeloos en coronaproof vakantievieren